Bydlení ve Varšavě

10:32

Ubytování ve Varšavě jsme vyřešili jako vždy pronájmem celého bytu přes airbnb.com. Pro ty, kdo nevíte, jedná se o portál, kde si můžete pronajmout celou nemovitost, pokoj nebo jen postel za ceny mnohdy výhodnější než nabízí hotely či hostely. My za tenhle krásný dvoupokoják v centru platili 606 korun na dvě noci za dvě osoby. To jsme ale využili nasbíraných slevových kuponů. To je další super věc - pokud se registrujete přes tenhle odkaz, automaticky máte slevu asi 650 Kč na první pobyt. Jen proveďte rezervaci do 1 roku po registraci. Tenhle byt jinak stojí okolo tisícovky na noc a můžu jej jen doporučit. Tak jen do toho; a pokud by se vám hodila pomoc, klidně se mi ozvěte!


7 comments

  1. Wow tak to je super! Díky za tip. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký byt. Airbnb jsem zatím využil jen jednou v Ženevě, ale příští návštěva Budapešti bude taky přes Airbnb =).

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, zatim rezervuju jen pres booking .com a furt premyslim jak to je s klicema kdyz mas rezerve pres airnb...Jak to je ?


    LENNY MALI .com

    OdpovědětVymazat
  4. já takhel byla v manchesterua uplně paráda:) jinak ta sleva se zobrzaí až při placení? protože ji teď nemůžu nikde najít:(

    OdpovědětVymazat
  5. Lenny, s klicema je to individualni, o domluve dle moznosti tvych i pronajimatele.:)

    Chuckina: ano az u placeni nez das kreditni kartu. A hodnota pronajmu pro uplatneni slevy musi byt aspon nejak 2000,- uvadi. Zkus a dej vedet :)

    OdpovědětVymazat
  6. Páááni moc pěkné ubytování a za docela dobrou cenu. :) Díky za tip. .)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment you make!<3 Be sure I will get back to you! If you have a question, please use my Ask.fm instead.

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.